Print 

OBEDOVÉ MENU

OBEDOVÉ MENU

Pondelok, 19. november 2018 - Piatok, 23. november 2018
PONDELOK
  0,3l  Kotlíkový guláš s chlebom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Grilované kuracie prsia plnené kozím syrom a oravskou slaninkou, maslová omáčka z čerstvých byliniek,zemiaková kaša a zelený šalátik /1,4,7,12  
  II.  250g Lasagne con salmone s Nórskym lososom a špenátom, zapečené so syrom /1,3,4,7,12  
UTOROK
  0,3l  Francúzska cibuľová so syrovým toastom /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Poľovnícky divinový guláš zo srnca a jeleňa na tymiáne s parenou knedľou a brusnicami /1,3,12  
  II.  250g /1,3,7,12 Chrumkavé vyprážané kúsky vykostených kuracích stehien s ľadovým šalátom, paradajkou, chedar syrom a bbq omáčkou v tortilla placke  
STREDA
  0,3l  Sedliacka hrachová polievka s údeným kolienkom a chlebom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/150g Grilované kuracie prsia plnené mozzarelou a sušenou paradajkou, ryža a zelený šalát /7,12  
  II.  250g Terchovské bryndzové halušky s vypečenou slaninkou /1,3,7,12  
ŠTVRTOK
  0,3l  Tradičná kelová polievka so zemiakmi, klobáskou a chlebom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/200g Grilovaná bravčová panenka balená v oravskej slaninke, syrová omáčka, pečené zemiaky s rozmarínom a listový šalátik /1,7,12  
  II.  250g Italia chicken risotto s vykostenými kuracími stehienkami, lúpanými paradajkami, olivami, šalotkou, parmezánom a čerstvou rucolou /1,3,7,12  
PIATOK
  0,3l  Tekvicová krémová polievka s údenou klobáskou a chlebom /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Prešporský teľací paprikáš so zemiakovými haluškami /1,3,7,12/  
  II.  150g/200g Vyprážaná aljašská treska s majonézovým šalátom a citrónom /1,3,4,7,12